Kunstgras leggen in HENGELO

ERVARING EN VAKMANSCHAP

Kunstgras leggen in Hengelo biedt veel voordelen ten opzichte van het laten aanleggen van een echt gazon.

Er wordt nog weleens gedacht dat kunstgras duidelijk ‘nep’ is. Tegenwoordig is dit zeker niet meer het geval. Natuurlijk is het afhankelijk van de kwaliteit waar u voor kiest, maar kwalitatief hoogwaardige kunstgrassen zijn nauwelijks nog van echt te onderscheiden. Professioneel aangelegd kunstgras ziet er eigenlijk precies zo uit als een echt gazon. Het is dan vaak wel een voorwaarde om het kunstgras te laten leggen in Hengelo, door een ervaren en vakkundige partij. Hierin staan wij uiteraard voor u klaar.

WAAROM KIEZEN VOOR KUNSTGRAS

DE VOORDELEN VAN KUNSTGRAS

1

ALTIJD MOOI GROEN

Wat natuurlijk opvalt aan een kunstgazon is dat het er altijd bijzonder mooi en groen bij ligt en op ieder moment van de dag oogt alsof u het net nog heeft gemaaid. 

2

KWALITEITSGRAS

Doordat we enkel gebruik maken van de beste kwaliteit gras van de nieuwste generatie ziet het er bovendien precies uit als echt natuurlijk gras.

3

BIJNA GEEN ONDERHOUD

Ons gras heeft echter als bijkomend voordeel dat heel veel gemakkelijker is in het onderhoud. In tegenstelling tot de kunstgazons van andere leveranciers hoeft ons gras bijvoorbeeld al niet eens meer bezand te worden.

4

EENVOUDIG TE REINIGEN

Reinigen van uw kunstgrasmat doet u heel eenvoudig met behulp van een nylon bezem, een bladblazer of een bladhark.

Waarom kunstgras laten leggen in Hengelo?

vrijwel geen onderhoud aan uw gazon

 

Er zijn veel redenen te noemen om professioneel kunstgras te laten leggen in Hengelo of regio. Op de eerste plaats is kunstgras natuurlijk altijd mooi groen. U zult nooit last krijgen van droge, dorre en bruine of gele vlekken in uw gazon. U geniet altijd van een prachtig gazon dat een mooie groene kleur bevat. Als u kunstgras laat leggen in Hengelo, dan hoeft u vrijwel geen onderhoud uit te voeren aan uw gazon.

Vanzelfsprekend heeft u geen grasmaaier nodig en u hoeft het gras ook niet te sproeien in de zomer. Diverse kunstgrassoorten hoeven ook niet te worden bezand, waardoor deze echt onderhoudsvriendelijk zijn. Wij kunnen voor u kunstgras leggen in Hengelo en omgeving. Zo komen wij ook ter plaatse in Almelo, Oldenzaal en Enschede.

Marco Rinket

Kunstgras Twente

‘Onze vakbekwame en ervaren medewerkers zijn allround en beheersen elke discipline. Daardoor kunnen we duidelijk, praktisch en kostenbesparend werken. Zo helpen we u graag bij de aanleg van uw droomtuin.’

Uw kunstgras naadloos laten leggen in Hengelo

Veel mensen die zelf kunstgras leggen in Hengelo klagen dat de lijmnaden zichtbaar blijven. In bepaalde gevallen is het zelfs zo dat de naden bij intensiever gebruik van het gazon los gaan laten. Vaak krijgt het kunstgras in dit geval de schuld, want de kwaliteit zal dan niet goed zijn. In de meeste gevallen is hier geen sprake van. Loslatende naden en zichtbare naden zijn over het algemeen het gevolg van het verkeerd leggen van het kunstgras in Hengelo. Het kunstgras is niet nauwkeurig gepositioneerd voordat de rollen met elkaar werden verlijmd en dit zorgt voor dergelijke problemen. U kunt dit natuurlijk voorkomen door het kunstgras te laten leggen door een professional in Hengelo.

Wij komen graag uw kunstgras leggen in Hengelo en omgeving

U kunt bij ons de meest hoogwaardige soorten kunstgras kopen om een mooi gazon mee te realiseren. Wij bieden u een zeer complete service aan, waarbij wij ook uw nieuwe kunstgras kunnen leggen in Hengelo en regio. Wij doen dit op vakkundige wijze en tegen aantrekkelijke tarieven.

onze ERVARING MET KUNSTGRAS leggen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het verwerken en leggen van diverse kunstgrassoorten.

kunstgras leggen door professionals
Kunstgras leggen Hengelo
kunstgras leggen op maat
kunstgras leggen door heel twente

wilt u meer informatie?

neem vrijblijvend contact op

MARCO RINKET

KUNSTGRAS
TWENTE

 

INFO

06-53 76 80 88

 

Copyright Kunstgras Twente 2017 | sitemap | online partner Web&Co